Bestellingen en levertijd

Wij streven ernaar om jouw bestelling, na bevestiging van betaling, dezelfde dag nog te verzenden.
Bestellingen boven 
49.95 zijn inclusief verzendkosten, daaronder rekenen wij een vaste pakketprijs van € 4.99. De prijzen op de website zijn inclusief BTW. 

Betalen

Het betalen van jouw bestelling gaat via betalingsprovider MultiSafepay. Via het systeem is het mogelijk om via Ideal, creditcard of Paypal te betalen. Met MultiSafepay kan iedereen in en buiten Europa direct betalen. Meer informatie over MultiSafepay.

Verzenden

Wij leveren op alle woonadressen binnen en buiten Europa, maar kunnen niet leveren aan postbussen. Alle leveringen moeten worden ondertekend bij ontvangst. Bestellingen worden alleen op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) verzonden, met uitzondering van nationale feestdagen.

Ruilen en Retour

Heb je een verkeerd artikel ontvangen, heb je een klacht over een artikel of wil je je geld terug? Dan moet je de artikelen altijd terugsturen. Stuur ons een e-mail en we sturen instructies terug hoe het pakket naar ons kan worden teruggestuurd. Annuleren van een artikel is geen probleem, maar laat het ons van te voren weten via een e-mail.   

Klantenservice & Contact

Heb je vragen, twijfels, tips of een compliment dan kan je contact met ons opnemen via  e-mail of via 0031- (0)853018953. We helpen je graag verder!