Alle transacties op Graffitibeasts vinden plaats via een beveiligd betaalsysteem. Uitgewisselde informatie ten behoeve van de betaling wordt gecodeerd via het SSL-protocol via Payment Service Provider Multisafepay. Betalen kan op de volgende manieren:

iDeal iDEAL: De populairste betaalmethode in Nederland. Betaling via de vertrouwde Nederlandse internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. 

VISA Visa: Eenvoudig en veilig betalen via de wereldwijd meest geaccepteerde creditcard. Volgens de beveiligingsmethode van jouw creditcardmaatschappij zodat je gegevens beter beschermd zijn als je betaalt via internet. 

MASTERCARD Mastercard: Veilig en direct een online betaling doen. MasterCard zorgt ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet. 

Bancontact Mr Cash Bancontact / Mr Cash: Het meest populaire elektronische betaalmiddel in België. Veilig en gemakkelijk online betalen in je eigen Belgische internet betaalomgeving. 
 
Belfius payment Belfius Direct Net: Betaalmethode voor klanten van de Belgische bank Belfius.
 

 KBC & CBC: Betaalmethode voor onze Belgische klanten. KBC en CBC vormen samen de grootste banken van België. 

Bankoverschrijving Bankoverschrijving: Het voordeel van de vertrouwde bankoverschrijving is dat je jouw betaling volledig zelf in de hand hebt. De verwerkingstijd is veelal wel wat langer ten opzichte van bijvoorbeeld iDEAL.

Sofort betaalmethode Sofort: Sofort Banking is een betaalmethode die internationaal erg in opkomst is. Deze veilige en real-time methode van betaling vind plaats via jouw vertrouwde gegevens van Internetbankieren.

Rembours PostNL Rembours: Pas betalen bij afleveren (in Nederland) kan middels de betaalservice van PostNL. Je moet het totaalbedrag (het bedrag van de bestelling plus € 18,35 rebours kosten) met gepast geld aan de postbode betalen. Als je het pakket ophaalt op het postkantoor, kan je zowel  pinnen of contant betalen.