Heren Long Sleeve met stoere Graffitiprints

Deze sleeves zijn voorzien van prachtige Graffitiprints gemaakt door echte kunstenaars.

Heren Long Sleeve met stoere Graffitiprints

WIL JIJ OPVALLEN IN DE GYM MET JOUW OUTFIT EN ER NET IETS ANDERS DRAGEN DAN DE REST VAN JOUW MEDESPORTERS? SHOP NU JOUW SLEEVES MET COMFORTABELE ELASTISCHE BAND EN VOOR EEN FIJNE PASVORM ZORGT. DOOR HOOGWAARDIG MAX STRETCH MATERIAAL IS DE LEGGING BOVENDIEN NIET DOORSCHIJNEND WANNEER DE STOF OPREKT. 

ALLE SPORTKLEDING IS VOORZIEN VAN OPVALLENDE GRAFFITI KUNSTWERKEN. DANKZIJ DE COMBINATIE VAN 10% ELASTAAN EN 90% COOL DOWN POLYAMIDE IS DE SPORTKLEDING GESCHIKT VOOR CROSSFIT,KRACHTRAINING,BROGA,RUNNING OF SPINNING MAAR OOK VOOR JOUW FITNESS WORKOUT OF INTENSIEVE LES BOXING. DANKZIJ HET COOLDOWN POLYAMIDE MATERIAAL HEB JE DE PERFECTE VOCHTREGULATIE EN KRIJG JE HET NIET WARM, HET VOELT ZELFS FRIS AAN!

BEKIJK ONZE UNIEKE GRAFFITIBEASTS COLLECTIE IN ONZE WEBSHOP EN SCHAF JOUW FAVORIETE 'FITNESS FROM THE STREETS' SPORTKLEDING AAN. BEN JIJ BENIEUWD VAN WELKE ARTIEST JOUW FAVORIETE KLEDINGSET IS? BEKIJK DAN ALLE GRAFFITI ARTIESTEN OP ONZE SPECIALE PAGINA WAAR WE DE ARTIESTEN UITLICHTEN; GRAFFITI ARTIESTEN.

SHOP JOUW FAVORIETE SPORT SETJE EN ERVAAR DE KWALITEIT. NIET TEVREDEN? BIJ GRAFFITIBEASTS HEB JE ÉÉN JAAR LANG GARANTIE OP DE STOF, NADEN EN PRINT EN STREVEN WIJ NAAR EEN 100% TEVREDENHEID ONDER ONZE KLANTEN. 

WASVOORSCHRIFT: ALLE GRAFFITIBEASTS SPORTKLEDING KAN OP 30 GRADEN WORDEN GEWASSEN IN DE WASMACHINE. DOOR HET GEBRUIK VAN HOOGWAARDIG EN KWALITATIEF MATERIAAL IS DE KLEDING NIET GESCHIKT VOOR DE DROGER.