Absolutely planned freestyle 

Sasha Trun (Trunskee) is een professionele graffitikunstenaar uit St. Petersburg, een expert in lettertypen.
Gedurende 17 jaar tekenen heeft hij zijn unieke stijl en een aantal technieken ontwikkeld die over de hele wereld worden erkend.
Voor Trun is het werken aan lettertypen een enorm werkterrein met eindeloze mogelijkheden voor experimenten. Zijn stijl is gemakkelijk herkenbaar aan de speciale gratie van letters, nauwkeurigheid en dynamische lijnen. De primaire is de harmonie van de interactie van letters en balans.
         
Sasha Trun is een actief figuur in de graffiticultuur:
• Schepper van het wereldberoemde TAD (Top and Dope) team. • Organisator van festivals zoals: Meeting of Styles ('07, '08, '09, 2011), 'Year of Germany in Russia' (2012-2014), Streetfire, Street Summit, Montana Jam en vele anderen.
• Permanente deelnemer aan de grootste internationale graffitifestivals: Step In The Arena, Roskilde, Urban Syndromes enz., En een gast van privé-gesloten Europese graffitifestivals.
         
Hij besteedt veel aandacht aan de interactie met de jongere generatie graffitikunstenaars, die regelmatig masterclasses en lezingen houden. Een van deze sociale projecten is de Sketchy-groep die zich toelegt op het werken aan schetsen.
Momenteel breidt Trun zijn creatieve horizon verder uit. Het hoofddoel is om alle potentieel inherent aan het werken aan lettertypen los te laten en er een brede toepassing voor te vinden.
         

 

Check out TRUN: