MrDheo had altijd te maken met art.

Toen hij drie jaar oud was begon hij zinnen van kranten en tijdschriften te kopiëren en op zichzelf te tekenen. Hij verwerpt altijd elke vorm van verbinding met een school of een kunstopleiding in zijn jeugd en ontwikkelde zijn eigen technieken, die hem in staat stelden te evolueren zonder directe invloeden.

         
Als autodidact verscheen het eerste contact met graffiti op 15-jarige leeftijd en al snel veranderden zijn tekeningen in talloze letter studies. Maanden later deed hij zijn eerste straatschilderij en begon hij andere kunstenaars te ontmoeten met wie hij te maken had en die hem motiveerde om door te gaan.          
Vandaag - na zeventien jaar onafgebroken werken - maakte Mr.Dheo al interventies in meer dan veertig steden over de hele wereld. Hij werkt samen met bekende internationale merken en bedrijven hoewel hij de straat als de perfecte plek om te creëren houdt. Veelzijdig, hij wijdt zich vooral aan fotorealistische producties die hem, samen met grafische componenten, een heel persoonlijke stijl geven in constante groei en ontwikkeling.          

 

 

Check out MR.DHEO: