Don't play with my art

Katre is al sinds zijn vroege jeugd geïnteresseerd in strips, fotografie en tekenen. Begin 1990 ontdekte hij graffiti en werd gepassioneerd
voor deze praktijk die hem in staat stelt om zich buitenshuis uit te drukken en om allerlei soorten oppervlakken te exploiteren. Tussen 1998 en 2005 was hij betrokken bij verenigingen met de vereniging "Steus" en zijn activiteiten schommelden tussen fresco's en graffiti van animatieworkshops.

         
Geïntrigeerd door de woestenijen en verlaten ruimtes, wijdde hij zijn beheersing van de plastische kunst in 2003 aan de Molitor-poel in Parijs. In 2005 zette hij zijn onderzoek voort met de ondertekening van het boek "Out of Time" (ed Colorszoo), waarin ongeveer vijftig stedelijke kunstenaars die op verlaten plekken werken, bijeen waren. Zijn passie leidt hem naar de wegen zwerven op zoek naar deze brownfields terwijl hij de muren van Parijs blijft schilderen. In 2012 bracht hij een tweede boek uit: "Out of Time 2" (ed Pyramyd), dat een nieuwe referentie op het gebied van Franse street art belooft te worden.          
Door reizen en vergaderingen kan hij verschillende groepen integreren en regelmatig deelnemen aan festivals over de hele wereld (China, Chili, Australië, Spanje, Italië ...).          

 

 

Check out KATRE: