We forget about what surrounds us.

Hij werd geboren in 1990 in Portugal, Lissabon en is altijd verbonden geweest met de kunstwereld. De naam Edis One kwam in 2007 als een eenvoudige tag. Sindsdien heeft de kunstenaar het pseudoniem gebruikt om zijn eigen merk en zijn werk te verspreiden.

         
Multidisciplinair en gepassioneerd over kunst, Edis One past gemakkelijk bij elk type kunst en werk. Heeft zijn activiteiten geconcentreerd in graffiti, grafisch ontwerp, webdesign, industrieel ontwerp, schilderkunst en fotografie. Hij studeerde Design in IADE-Institute of Visual Arts, Design and Marketing in drie jaar. Hetzelfde voltooien in Wenen, het Erasmusprogramma in Industrieel Ontwerpen doen aan de universiteit voor toegepaste kunst Wenen.
In samenwerking met het Municipal District van Lissabon en Gallery of Urban Art in Lissabon legaliseerde Edis One zes muren in Telheiras om graffiti te oefenen.
         
In 2017 hield hij zijn eerste tentoonstelling, waarin hij twee typisch Portugese materialen, kurk en tegels vermengt met graffiti. In deze tentoonstelling verwierf commandant Joe Berardo een van de werken. Het werk werd tentoongesteld in het Berardo Collection Museum in het Cultureel Centrum van Belém.
In 2018 had hij de tentoonstelling IT MAKES SENSE in de Arte Periférica Gallery in Lissabon. Waar hij de muurschildering It Makes Sense creëerde bij Centro Cultural de Belém.
Via de galerij was aanwezig op de International Art Fair in Madrid, Art Madrid 2018.
         

 

Check out Edis One: