My whole life is devoted to art.

Mike Baca ging naar de High School of Art and Design. Hij haalt zijn inspiratie uit New York City. Noemt het een monster. Het leeft altijd en is een constante bron van inspiratie.

         
2ESAE en SKI spenderen jaren aan het schilderen van de straten voordat ze het collectieve UR ​​New York vormen, gebaseerd op de filosofie van de schepping tegen vernietiging - de transformatie van de illegale graffiti-perceptie in positieve stedelijke kunst. 2ESAE en SKI werken samen om elkaar uit te dagen om betere individuen en creatievere talenten te worden. Als gevolg hiervan hebben 2ESAE en SKI een vertrouwensband ontwikkeld, die hen identificeert van singuliere urban artists.          
URNY is samengesteld uit Fernando Romero en Mike Baca, wiens missie het is om de creativiteit van de jeugd door hun werk te inspireren. Hun gemengde mediakunstwerken zijn op zijn zachtst gezegd vrijmoedig en betonen een eerbetoon aan de straten van New York City en roepen een gevoel van vertrouwdheid op dat resoneert met hun kijkers. Geïnspireerd door hun omgeving omvatten sommige van hun go-to-mediums fotografie, zeefdruk, graffiti. Wanneer ze niet in hun studio brainstormen en experimenteren, reizen ze in de naam van artistieke filantropie, reiken ze uit en leggen ze de jeugd van verschillende culturen bloot aan graffiti en zelfexpressie.          

 

 

Check out 2ESAE: