Graffiti Artiesten

Alle GraffitiBeasts sportoutfits voorzien van Graffiti designs van de beste Graffiti artiesten en kunstenaars van over de hele wereld! Bekijk de Graffiti artiesten hieronder en lees meer over hun achtergrond en hoe zij tot hun inspiratie komen.

GraffitiBeasts is trots om te mogen samenwerken met de beste Graffiti artiesten en kunstenaars van over de hele wereld. Graffiti wordt voornamelijk bestempeld als een vorm van vandalisme en dat vinden wij bij GraffitiBeasts enorm zonde. Daarom werken we samen met de creatieve kunstenaars aan een sportlijn die de schoonheid van kunst combineert met comfortabele en kwalitatieve sportleggings, hoodies, tops en skirts. Zo proberen wij Graffiti in de picture te zetten én een positief karakter te geven. 

Laat je verleiden om je in de diverse kunstenaars te verdiepen. Kom er achter dat Mr. Wany de Italiaanse pioneer uit Brindisi in heel Europa werkt aan de verheerlijking van Graffiti. Of dat wij in Nederland met Telmo & Miel een uniek Graffiti duo gestationeerd hebben in Rotterdam aan met hun studio en galerij. En wist jij dat SKI en 2ESAE jaren samen gespendeerd hebben aan het schilderen van de straten in New York?