Complete sport set voor dames met graffitiprint

Deze sport sets voor dames zijn een ware mix van kunst en fashion. Zoals de gehele collectie van Graffitibeasts zijn de prints gebaseerd op bestaande muurschilderingen ergens op de wereld.

-25%
GraffitiBeasts 2ESAE - Dames sport set
GraffitiBeasts
2ESAE - Dames sport set
€39,95 €29,95
-40%
GraffitiBeasts Pariz One - Dames sport set
GraffitiBeasts
Pariz One - Dames sport set
€49,95 €29,95
-40%
GraffitiBeasts Costwo - Dames sport set
GraffitiBeasts
Costwo - Dames sport set
€49,95 €29,95
-40%
GraffitiBeasts Telmo & Miel - Dames sport set
GraffitiBeasts
Telmo & Miel - Dames sport set
€49,95 €29,95
-40%
GraffitiBeasts Mr. Dheo - Dames sport set
GraffitiBeasts
Mr. Dheo - Dames sport set
€49,95 €29,95
-40%
GraffitiBeasts Trun - Dames sport set
GraffitiBeasts
Trun - Dames sport set
€49,95 €29,95
-40%
GraffitiBeasts Katre - Dames sport set
GraffitiBeasts
Katre - Dames sport set
€49,95 €29,95
-40%
GraffitiBeasts Mr. Wany - Dames sport set
GraffitiBeasts
Mr. Wany - Dames sport set
€49,95 €29,95
-25%
GraffitiBeasts Ski - Dames sport set
GraffitiBeasts
Ski - Dames sport set
€39,95 €29,95
-40%
GraffitiBeasts Does - Dames sport set
GraffitiBeasts
Does - Dames sport set
€49,95 €29,95
GraffitiBeasts
Trun - Sportrok met pockets
€29,95
GraffitiBeasts
Ski - Sportrok met pockets
€29,95
GraffitiBeasts
Pariz One - Sportrok met pockets
€29,95
GraffitiBeasts
Telmo & Miel - Sportrok met pockets
€29,95

Sport set voor dames

Ben jij op zoek naar de perfecte sport set dames, dan ben jij bij Graffiti Beasts aan het juiste adres. Wij hebben de ideale sport set voor dames in ons assortiment. Beweeg gemakkelijk en vrij dankzij het elastische materiaal. De dames sport top en dames sportlegging sluiten naadloos aan op jouw lichaam. Zo kan jij heerlijk sporten in een vrij unieke sport set voor dames.

Het juiste fitness setje voor dames

Het kopen van de juiste fitness set kan lastig zijn. Niet iedere top is namelijk geschikt als sport bh. Hier hebben wij rekening mee gehouden. Met de sport set voor dames voel jij je lekker tijdens het sporten. Met de dames sport set heb jij voldoende bewegingsvrijheid zonder dat het te los zit. 

Materiaal sport set voor dames

Het is belangrijk dat het lichaam goed kan ademen in de sport set dames, zo is de kans klein dat jij het te heet krijgt zeer klein. Dat is natuurlijk prettig sporten. De dames sport sets zijn gemaakt van polyamide en elastaan. Dit materiaal zorgt ervoor dat jij koel blijft tijdens het sporten, dit komt door de ingebouwde vochtregulatie in de stof. Het elastaan in de stof zorgt ervoor dat jij maximaal kan stretchen zonder dat het doorschijnt. Oftewel in een sport set voor dames kan jij lekker je oefeningen uitvoeren zoals jij wilt. 

Unieke sport set voor dames

Wil jij een sport set die bijna niemand anders heeft? Koop dan een sport set voor dames van Graffiti Beasts. De prints op deze fitness setjes voor dames zijn uniek, dit komt omdat wij samenwerken met verschillende graffiti artiesten van over de hele wereld. Zij maken de gaafste muurschilderingen en wij kiezen de leukste uit om te gebruiken als print op onze sportkleding. Zo heb jij gegarandeerd één van de meest unieke sport set voor dames. 

Alternatieven voor sport set dames

Ben jij niet op zoek naar een sport set voor dames, maar vind jij de prints in onze shop wel gaaf? Kijk dan verder in ons assortiment. Naast de dames sport set hebben wij ook de volgende dames sportkleding op onze webshop:

Sport set voor dames kopen

Bestel de gaafste sport sets voor dames bij Graffiti Beasts. Bestel ze gemakkelijk en snel online in onze shop. Vragen over de sport set voor dames ? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 06 525 487 07 of door een mail te sturen naar [email protected]