Dames Sport Jumpsuit met Graffitiprint

Unieke jumpsuits van GRAFFITI BEASTS. Onze sport jumpsuits zijn stijlvol en toch comfortabel. Ideaal voor tijdens het sporten en vrij te kunnen bewegen.

-20%
GraffitiBeasts Fire4L -  Dames Sport Jumpsuit
GraffitiBeasts
Fire4L - Dames Sport Jumpsuit
€49,95 €39,95
-20%
GraffitiBeasts Aura - Dames Sport Jumpsuit
GraffitiBeasts
Aura - Dames Sport Jumpsuit
€49,95 €39,95

Graffitibeasts Dames Jumpsuits

Boost je workouts met onze collectie dames jumpsuits. Bij Graffitibeasts vind jij de geschikte Sportkleding voor elke gymsessie. Zo begrijpen we dat jou outfit moet bestaan uit het beste materiaal en comfortabel moet aanvoelen. Zo haal jij het beste uit een work out. 

Naast onze jumpsuits voor dames hebben wij ook de volgende comfortabele producten in het assortiment:

Ontdek onze sport jumpsuits voor dames

Wil jij voor elke work out een flitsende outfit, dan ben jij bij Graffiti Beasts aan het juiste adres! Bij ons kan je voor elke activiteit unieke gekleurde sportkleding vinden zoals onze unieke sport jumpsuits, perfect voor tijdens het sporten. Natuurlijk van het beste materiaal en een comfortabele naadloze fit. Zo kan jij in alle vrijheid bewegen.

Dames sport jumpsuits met uniek design

Wees uniek en val op met de vrolijke printjes. Wij geven kleur aan je sport outfit. Van donkere tot lichte kleuren, jij steelt de gegarandeerd de show in de sportschool met onze hippe prints van echte graffiti artiesten van over de hele wereld.

Materiaal van onze dames Jumpsuits

Wij van Graffiti Beasts vinden comfortabel sporten belangrijk, daarom hebben wij de dames jumpsuits getest op stretch en doorzichtigheid. Onze jumpsuits voor dames zijn gemaakt van 10% elastaan en 90% polyamide. Dit zorgt voor de ideale pasvorm, dat jij kan stretchen en de gekste bewegingen kan maken zonder dat deze scheurt of doorschijnt. Nog een voordeel is dat de jumpsuits voelen als een tweede huid, waardoor je tijdens je workout vrij kan bewegen. Door het cooldown effect wat erin is verwerkt krijg jij het niet te warm of te koud, zo kan jij optimaal presteren.