Sportkleding voor dames

Comfortabele sportkleding voor sportieve vrouwen én fitgirls. Kies jouw favoriete sportlegging, top, hoodie of stretchy short. Alle sportkleding is voorzien van een opvallende en kleurrijk Graffiti ontwerp.

Sportkleding voor dames

Wil jij opvallen in de Gym met jouw outfit en er net even anders is? Shop jou sportlegging met comforabele elastische band, die voor een optimale pasvorm zorgt. Dankzij de High Waist kun jij squaten als een gek zonder je druk te maken over de inkijk aan de achterzijde. Door hoogwaardig Max Stretch materiaal is de legging bovendien niet doorschijnend wanneer de stof oprekt. 

Alle sportkleding is voorzien van opvallende Graffiti. Geschikt voor alle groepslessen, maar ook voor jou workout. Dankzij de combinatie van 10% Elastaan en 90% Cool Down Polyamide is de sportkleding geschikt voor Zumba, Yoga, Pilates of Bikram maar ook voor jouw Fitness workout of intensieve les paaldansen. Dankzij het Cooldown Polyamide materiaal heb je de perfecte vochtregulatie en krijg je het niet warm, het voelt zelfs fris aan!

Bekijk de unieke Graffitibeasts collectie in onze webshop en scoor jouw favoriete 'Fitness from the Streets' sportkleding. Bekijk alle artiesten hier.

Shop jouw favoriete sportset en ervaar de kwaliteit. Niet tevreden? Bij Graffitibeasts heb je één jaar lang garantie op de stof, naden en print en streven wij naar een 100% tevredenheid onder onze klanten. 

Wasvoorschrift: Alle Graffitibeasts sportkleding kan op 30 graden worden gewassen in de wasmachine. Door het gebruik van hoogwaardig en kwalitatief materiaal is de kleding niet geschikt voor de droger.